Bodymap

Bodymap is een expertisecentrum rond de neuromotorische ontwikkeling van kinderen. De ontwikkeling van kinderen is een enorm boeiend verhaal waar ook wel wat geheimen schuilgaan. De speelkalenders geven een speelse houvast en inkijk in de ontwikkeling van kinderen. Elke week ontdek je een nieuwe beweging via spelvorm die je baby of peuter zal versterken.

Alle promoties van Bodymap

Boekbaby's

Boekbaby’s wil ouders samen met hun kleine kinderen laten genieten van boeken. Want kinderen die al vroeg kennismaken met boeken blijken taalvaardiger, kunnen sneller lezen en beter rekenen. Samen lezen versterkt de band tussen ouders en kinderen. Boekbaby’s is een project van Stichting Lezen en Locus.

Alle promoties van Boekbaby's

CM-Thuiszorgwinkel

CM-Thuiszorgwinkel verwent jou en je kleine spruit. Zoek je kwaliteitsvolle babyartikelen, luiers, verzorgingsproducten of een trendy kraamcadeautje? Ons ruime aanbod ondersteunt je van bij het begin van je zwangerschap tot de voeding en verzorging van je baby. In onze uitleendienst kan je ook terecht voor het huren van hulpmiddelen die je baby tijdelijk nodig heeft. Als CM-lid geniet je steeds de hoogste korting.

Alle promoties van CM-Thuiszorgwinkel

ColliShop

ColliShop is een webshop van Colruyt Group. Je vindt er meer dan 20 000 artikelen voor de hele familie, opgedeeld in acht handige categorieën: Bed & Bad, Koken & Tafelen, Huishouden & Opbergen, Speelgoed, Gaming & Multimedia, Terras & Tuin, Wellness & Verzorging en Sport, Reizen & Vrije tijd.

Alle promoties van ColliShop

Dreambaby

In de webshop van Dreambaby vind je alles wat je nodig hebt voor je baby: wandelwagens, autostoelen, verzorgingstafels, kleertjes … Wil je alles graag van dichtbij bekijken? Ga dan zeker op ontdekking in een van de Dreambaby-winkels.

Alle promoties van Dreambaby

DreamLand

Speelvogels komen ogen te kort bij DreamLand. Zowel in de winkels als in de webshop vind je een ruim assortiment aan (buiten)speelgoed.

Alle promoties van DreamLand

Femma

Femma is een vrouwenvereniging die jonge mama’s heel wat te bieden heeft. Je ontmoet vrouwen uit jouw buurt om samen leuke dingen te doen. Soms in het teken van de kids, soms bewust een paar uur me-time met allerhande workshops en cursussen. Femma komt op voor jouw rechten en ijvert voor een haalbare combinatie van werk, zorg en ontspanning.

Alle promoties van Femma

Intersoc

Intersoc, de vakantiedienst voor CM-leden, organiseert onvergetelijke sneeuw- en zonvakanties. Met Intersoc-family kun je rekenen op uitgebreide kinderfaciliteiten en kinderkortingen tot 100 %!

Alle promoties van Intersoc

Massembre

Kom zorgeloos logeren in de bossen, met z’n tweeën of met honderd. Je kan slingeren in bomen, ravotten op vlotten of niets doen in ’t groen. Laat jezelf eens goed Ardennen. Massembre, voor elk wat wilds.

Alle promoties van Massembre