Dreambaby

In de webshop van Dreambaby vind je alles wat je nodig hebt voor je baby: wandelwagens, autostoelen, verzorgingstafels, kleertjes … Wil je alles graag van dichtbij bekijken? Ga dan zeker op ontdekking in een van de Dreambaby-winkels.

Slaap lekker ... overal Lees meer

Bedje gaat mee

Op bezoek bij familie of vrienden, een weekendje weg, op vakantie, ... Als je een reisbedje hebt, heeft je kindje altijd zijn eigen slaapplekje. Profiteer nu van 10 % korting op reisbedjes bij Dreambaby.

Aan tafel Lees meer

Familiemoment

Kijk je al uit naar die eerste keer dat je kleintje mee aan tafel eet? Bij Dreambaby geniet je nu van 10 % op eetstoelen.

Verzorg je baby in alle comfort Lees meer

Verzorging met alle comfort

Zet je baby vanuit het bad meteen op het zachte verzorgingskussen. Aangenaam voor je baby, praktisch voor jou. Krijg nu korting op luier- en wastafels.

Praktisch voor baby en mama Lees meer

Voeden in alle comfort

Je kleintje drinken geven doe je het liefst op een ontspannen manier. Met een borstvoedingskussen lukt dat perfect. Geniet nu -10 % op borstvoedingskussens.

Altijd dicht bij jou Lees meer

Veilig bij mama of papa

Ergonomisch babydragen is heerlijk! Je kindje voelt zich veilig en geborgen en jij hebt intussen de handen vrij. Profiteer nu van -15 % op draagzakken en -doeken* bij Dreambaby.

*Niet geldig op babydragers van BabyBjörn.

Ze groeien zo snel ... Lees meer

Zo schattig!

De eerste kleertjes lagen vast al klaar. Maar voor je het weet is je kleine schat eruit gegroeid. Geniet nu 5 % korting op babykleertjes bij Dreambaby.

Baby's tas Lees meer

Gepakt en gezakt

Een baby heeft heel wat zorg nodig. Zoek je nog een tas voor al die verzorgingsproducten? Bij Dreambaby geeft nu -20 % op verzorgingstassen.