De Skoebidoe-app: alle relevante info van zwangerschap tot kleuter

Volg je kindje op de voet voor en na de geboorte met de Skoebidoe-app. Hij groeit week na week mee met je zwangerschap en maand na maand met je kindje eens het geboren is.
Nieuw: de app heeft nu ook een notitiefunctie.

Download hem nu gratis voor tablet of smartphone!

Top

Onmisbaar tijdens je zwangerschap

Elke week krijg je info over de ontwikkeling van het kindje in je buik. Je komt te weten hoe groot het op dat moment is en hoeveel het ongeveer weegt. 

Maar dat is niet alles. Via de app krijg je op het juiste moment: 

  • info over CM-diensten en -voordelen die van pas komen voor jou en je gezin zoals het CM-babygeschenk, gratis ontlenen van babymateriaal en babymassage;
  • info over geldzaken en administratie: via de app ontvang je tijdig een reminder, bijvoorbeeld als je het kraam- en kindergeld moet aanvragen of als je je werkgever moet verwittigen;
  • leuke Skoebidoe-promoties: bij onze partners krijg je als Skoebidoe-lid regelmatig mooie kortingen, onder meer op babymateriaal en speelgoed.
Nieuw
  • Met de notitiefunctie kun je per week aantekeningen maken van zaken die je later wil vertellen aan je kindje. En je kunt ook foto’s opladen. Zo wordt de app een echt zwangerschapsdagboek! 
  • Bovendien kun je statistieken bijhouden van je gewicht tijdens de zwangerschap.
Top

Ook handig als je kindje geboren is

Ook na de geboorte kun je rekenen op de Skoebidoe-app. Tot en met de leeftijd van drie jaar krijg je elke maand nieuwe info over de gezondheid en ontwikkeling van je kindje. 

En natuurlijk houden we je ook dan op de hoogte van praktische zaken die je in orde moet brengen en interessante CM-initiatieven:

  • info over CM-diensten en voordelen zoals het gratis CM-peuterpakket, de vakantiekortingen bij Intersoc en de thuisoppas bij zieke kinderen;
  • info over geldzaken en administratie: ouderschapsverlof, tegemoetkoming watergewenning, …;
  • leuke Skoebidoe-promoties en wedstrijden bij onze partners.
Nieuw
  • Met de notitiefunctie kun je per week aantekeningen maken, bijvoorbeeld van wat je kindje voor het eerst doet. En je kunt ook foto’s opladen. 
  • Bovendien kun je statistieken bijhouden van de lengte en het gewicht van je kindje.
Top

Win een familieticket voor Sneeuwwitje!

Doe vóór 7 december mee aan onze wedstrijd en maak kans op een familieticket voor Sneeuwwitje. 

Lees meer
Vrolijk aan tafel Lees meer

-10 % op eetgerei bij Dreambaby

Aan tafel met een vlinder, gekke monstertjes of kleurrijke patronen? Met een leuk eetsetje smaakt je baby's eten zoveel beter! Bij Dreambaby krijg je nu 10 % korting op alle eetgerei.

Contacteer ons

Een vraag over Skoebidoe? Zin om CM-lid te worden? Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees meer